Voor tussenpersonen

Limes Notarissen helpt ook accountants, makelaars en financieel adviseurs

Voor accountants

Als accountant krijgt u regelmatig te maken met klanten die een oplossing nodig hebben voor een juridisch en/of fiscaal probleem. Bijvoorbeeld wanneer uw klant een complexe financiële administratie heeft, of wanneer er een ingewikkelde overdracht nodig is van vermogen, waaronder onroerend goed. Daar kunnen wij u bij helpen. Limes Notarissen helpt u als accountant uw klanten beter van dienst te zijn. Wij denken graag met u mee. Want samen met u komen we tot de beste juridische oplossingen voor uw klant. Onze deur staat altijd open voor uw vragen. En met onze kennis van fiscale zaken komen we altijd met een passend antwoord.

Voor makelaars

Wanneer u makelaar bent, wisselt het landschap voortdurend. Tarieven, wetten en de woningmarkt blijven veranderen en zorgen voor onbekende situaties voor u als makelaar. Zeker in tijden van crisis, waarbij uw klanten misschien eerder kiezen voor een complexe verbouwing dan voor een nieuw huis. Of het nu gaat om verkoop van onroerend goed met een dubbele bestemming, kadastraal te splitsen percelen, appartementencomplexen die niet zijn gesplitst in appartementsrechten, verkoop uit nalatenschappen, formulering van kwalitatieve verplichtingen, erfdienstbaarheden en/of kettingbedingen of andere kwesties: wij ondersteunen u met kunde en plezier. Limes Notarissen staan voor u klaar met onze actuele kennis van onroerend goed, tarieven, de laatste wetswijzigingen en belastingen. En geen vraag is ons te gek. We nemen uitgebreid de tijd voor overleg en advies, zodat u optimaal te werk kunt gaan als makelaar in een dynamische markt.

Voor financieel adviseurs

Werkt u als financieel adviseur? Dan wilt u graag het maximale halen uit de financiële situatie van uw klant. Niemand wil tenslotte teveel belasting betalen. Wanneer u vragen heeft over het beste financiële pad voor uw klant, staat Limes Notarissen als laagdrempelig notariskantoor voor u klaar. Wij denken zowel met u als uw klant mee over de financiële gevolgen van een financiering, vermogensoverdracht of scheiding, maar ook over de gevolgen van een wijziging in een hypothecaire lening of samenwoon constructie. Ook voor advies over schenkbelasting of tarieven kunt u bij ons terecht.

Loopt u als tussenpersoon tegen juridische kwesties aan? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Liever even bellen? Dat kan! Bel 0172-49 24 47

{

Meer tijd voor klanten; perfecte service

Ik heb veel ervaring met notarissen, maar de heer van Van den Berg neemt duidelijk meer tijd voor zijn klanten. Perfecte service en passende oplossing. Ik zou dit kantoor aanbevelen.
Koster

{
{

Duidelijke, uitgebreide uitleg!

Van Eck, Alphen aan den Rijn

{
{

Op een prettige manier geholpen

En de gemaakte afspraken correct nagekomen.
Janssen, Boskoop

{
{

Persoonlijke aandacht

Hennie Tuithof

{
{

Correcte benadering en verzorging van opdracht

M P

{