Voor ondernemers

Letterlijk zeker zijn van uw zaak begint bij juridisch advies dat perfect afgestemd is op uw persoonlijke situatie

Voor iedere ondernemer

Of u nu een startende ondernemer bent of uw bestaande onderneming wilt uitbreiden: u wilt altijd een sterke basis voor uw onderneming. Letterlijk zeker zijn van uw zaak begint bij juridisch advies dat perfect afgestemd is op uw persoonlijke situatie. Daarvoor zit u bij Limes als echte ondernemer-notaris goed. Wij bieden advies op maat aan iedere ondernemer. Waar kunt u dan aan denken? Bijvoorbeeld aan advies bij:

  • De beste bedrijfsvorm wanneer u een bedrijf wilt oprichten
  • De aankoop van een nieuw bedrijfspand
  • Een fusie of splitsing van uw vennootschap
  • Het aanpassen van de juridische structuur of statuten van uw onderneming
  • De juiste strategie wanneer u start met het uitgeven van aandelen
  • De overdracht van uw bedrijf aan een opvolger, binnen of buiten uw familie
  • Een veilige balans tussen uw privévermogen en zakelijk vermogen
  • De omzetting van een maatschap naar een BV

Wij hebben in het bijzonder veel ervaring met het regelen van alle juridische zaken die komen kijken bij stichtingen en verenigingen in onderwijs en zorg, maar ook bij agrarische bedrijven. Bij Limes kunt u altijd terecht voor passend advies of vragen als het gaat om uw onderneming. Natuurlijk kan dat ook in bijzijn van uw eigen adviseur of fiscalist, zodat we samen alle aspecten van uw onderneming onder de loep nemen en tot een juridisch waterdicht resultaat komen.

Zakelijk en privé goed geregeld

Als ondernemer weet u als geen ander: het ondernemerschap houdt niet op wanneer u de deur achter u dichttrekt. Daarom is het belangrijk dat uw onderneming in uw privéleven past en de verhoudingen tussen zakelijk en privé goed geregeld zijn. Weet u bijvoorbeeld hoe uw huwelijkse voorwaarden invloed kunnen hebben op uw onderneming? Daarom zijn we grondig: van testament tot huwelijkse voorwaarden en van oprichting tot juridische splitsing, wij nemen alles mee in ons advies. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Hoe we dat doen?

Alles onder één dak

Door een totaalplaatje aan juridisch advies te bieden. Met Limes Notarissen vindt u alle notariële expertises onder één dak. En omdat we aangesloten zijn bij Netwerk Notarissen, kunnen we terugvallen op de kennis van meer dan 150 aangesloten notariskantoren. Zo komen we samen met u tot de beste inrichting van uw persoonlijke situatie als ondernemer en een doordachte akte. Dat is soms een hele onderneming, maar wél een onderneming die staat als een huis. Uw experts op gebied van ondernemingsrecht zijn notaris Johan Wolterink en kandidaat-notaris Charlotte Kauer. Bent u een startende ondernemer of bestaande ondernemer, en benieuwd hoe we u kunnen helpen aan een solide onderneming die in uw privéleven past? Neem dan contact met ons op.

Liever even bellen? Dat kan! Bel 0172-49 24 47

{

Meer tijd voor klanten; perfecte service

Ik heb veel ervaring met notarissen, maar de heer van Van den Berg neemt duidelijk meer tijd voor zijn klanten. Perfecte service en passende oplossing. Ik zou dit kantoor aanbevelen.
Koster

{
{

Duidelijke, uitgebreide uitleg!

Van Eck, Alphen aan den Rijn

{
{

Op een prettige manier geholpen

En de gemaakte afspraken correct nagekomen.
Janssen, Boskoop

{
{

Persoonlijke aandacht

Hennie Tuithof

{
{

Correcte benadering en verzorging van opdracht

M P

{