Digitaal klantenportaal

In verband met de huidige AVG regelgeving en om de vertrouwelijkheid van onze documenten te waarborgen, werken wij met een digitaal klantenportaal. Indien u een dossier bij ons in behandeling heeft, kan het delen van documenten via dit portaal plaatsvinden.
In dit portaal zijn uw documenten met betrekking tot uw dossier te vinden, bijvoorbeeld concepten van akten. Maar ook afschriften van de akten zullen na afronding van het dossier te allen tijden onbeperkt voor u beschikbaar zijn. Tevens kunnen wij u een verzoek sturen om documenten naar ons te uploaden. Zo komen ook uw documenten in een veilige omgeving te staan.

Bij het aanmaken van uw dossier zal een medewerker van ons kantoor u autoriseren voor uw dossier. U krijgt van deze autorisatie een e-mail. In deze e-mail staat een link waar u uw account mee kunt activeren. U ontvangt ook van ons een begeleidende mail met een instructie over hoe u bijvoorbeeld uw account kan aanmaken, maar ook hoe u documenten kunt bekijken of uploaden. Van ieder nieuw gepubliceerd stuk of ieder nieuw verzoek ontvangt u een melding in uw e-mail.

Dit portaal kan alleen worden verbonden aan een persoonlijk e-mailadres. Indien u de uitnodiging voor het portaal of de begeleidende mail met de instructie nog niet heeft ontvangen, verzoeken wij u om uw map met ongewenste mail te controleren en/of contact op te nemen met ons kantoor.
Uiteraard mag u ook contact met ons kantoor opnemen als u andere vragen heeft met betrekking tot het digitale klantenportaal.