Personen- en familierecht

Personen- en familierecht is een ontzettend breed en persoonlijk rechtsgebied

Geen menselijk leven verloopt immers hetzelfde en het juridisch advies dat erop betrekking heeft daarom ook niet.
We verdelen onze expertise in personen- en familierecht in de volgende onderdelen:

Klassiek personen- en familierecht
Levenstestament
Boedels en nalatenschappen
Estate planning advies
Internationaal personen- en familierecht

{

Meer tijd voor klanten; perfecte service

Ik heb veel ervaring met notarissen, maar de heer van Van den Berg neemt duidelijk meer tijd voor zijn klanten. Perfecte service en passende oplossing. Ik zou dit kantoor aanbevelen.
Koster

{
{

Duidelijke, uitgebreide uitleg!

Van Eck, Alphen aan den Rijn

{
{

Op een prettige manier geholpen

En de gemaakte afspraken correct nagekomen.
Janssen, Boskoop

{
{

Persoonlijke aandacht

Hennie Tuithof

{
{

Correcte benadering en verzorging van opdracht

M P

{

Wij luisteren naar  uw verhaal zodat u een oplossing op maat krijgt

De akte wordt pas getekend als u zich er goed bij voelt

13
23
33
43
53

1. Relatievermogensrecht

Onder relatievermogensrecht vallen alle juridische overeenkomsten tussen u en uw partner. Bijvoorbeeld een samenlevingscontract en de voorwaarden waaronder u getrouwd bent, maar ook scheidingspapieren.

2. Schenking

Schenken noemen we ook wel ‘erven zonder sterven’. Bij een schenking wordt er vermogen overgeheveld naar personen of instanties die u zelf uitkiest.  Bijvoorbeeld een schenking aan uw kinderen, familie of een goed doel. Hiermee wordt als het ware voorgesorteerd op de toekomstige erfenis.

3. Levensverzekeringen

Een juridisch ondergeschoven kindje. De redactie van uw polissen (zoals een overlijdensrisicoverzekering) kan op verschillende momenten in uw leven niet langer up-to-date zijn of zelfs averechts uitpakken. Daarom moet bij een verandering in uw leven een polis gecontroleerd en eventueel aangepast worden, zodat u en uw nabestaanden niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

4. Internationaal

Bij het geven van juridisch advies moeten internationale linkjes in uw leven niet vergeten worden. Internationale wet- en regelgeving kan namelijk grote gevolgen hebben voor uw situatie. Bijvoorbeeld wanneer u in het buitenland heeft gewoond, of een kind heeft dat in het buitenland woont.

5. Testament

In een testament regelt u alles wat er moet gebeuren met uw nalatenschap na uw overlijden. Wie erft wat, en onder welke voorwaarden? Wie wordt de executeur van uw testament?

Actueel Blog Nieuws

Het UBO-register

In de afgelopen maanden heeft de Kamer van Koophandel de bestuurders van Nederlandse vennootschappen en juridische entiteiten verzocht UBO’s in te schrijven in het UBO-register. De deadline voor deze inschrijving was 27 maart 2022. Voor zover u uw UBO’s nog niet...

Actueel Blog Nieuws

Verhaal achter Limes

Nieuw logo en huisstijl voor Limes Limes Netwerk Notarissen heeft een nieuw logo, huisstijl en website gekregen. Met ons eigen webportaal kunnen we u als klant nog beter informeren en verder helpen.  Ons nieuwe logo symboliseert ons oog voor de toekomst, die van u...

Actueel Nieuws Uitgelicht

Limes gaat verhuizen

22 november verhuizen locaties Boskoop en Nieuwkoop naar Hazerswoude-Dorp. Daarnaast openen we ook onze digitale deuren met een extra online loket op: limesnotarissen.nl.
Daarbij krijgt Limes een fris nieuw gezicht met een nieuw logo

Inloopspreekuren agenda

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.