Ons team

Ons team van notarissen bestaat uit 3 notarissen en 6 kandidaat- notarissen.

Johan Wolterink

Johan Wolterink is een ware allrounder als notaris. U kunt bouwen op zijn ervaring van meer dan 35 jaar op allerlei rechtsgebieden.

“Ik heb een voorkeur voor personen- en familierecht. Dat komt vooral omdat ik hou van mensen adviseren en helpen. Juist het maatwerk daarin leveren, is wat mijn beroep zo mooi maakt.”

Peter van den Berg

Ook Peter van den Berg is een echte allrounder als notaris, met een affiniteit voor ondernemingsrecht en agrarisch recht.

“Notariswerk = mensenwerk”

Gerrit van den Berg

Notaris Gerrit van den Berg is met ruim 20 jaar ervaring uw specialist in personen- en familierecht en estate planning.
Notaris Gerrit van den Berg is lid van de Verenigde Reformatorische Ondernemingen (VRO).

“Mijn kracht zit in het vroeg signaleren en goed oppakken van juridische problemen, met daarbij een zo duidelijk mogelijke uitleg voor mijn cliënten, in begrijpelijke taal.”

Victor The

Kandidaat-notaris Victor The heeft kennis van alle rechtsgebieden, maar is een echte expert op het gebied van onroerend goed.

“Ik combineer mijn rooms-katholieke levensovertuiging met ruim 20 jaar passie voor het vak. Meedenken met u als klant voor een werkbare oplossing, hoe complex uw zaak ook is: daar haal ik mijn voldoening uit.”

Liever even bellen? Dat kan! Bel 0172-49 24 47

{

Meer tijd voor klanten; perfecte service

Ik heb veel ervaring met notarissen, maar de heer van Van den Berg neemt duidelijk meer tijd voor zijn klanten. Perfecte service en passende oplossing. Ik zou dit kantoor aanbevelen.
Koster

{
{

Duidelijke, uitgebreide uitleg!

Van Eck, Alphen aan den Rijn

{
{

Op een prettige manier geholpen

En de gemaakte afspraken correct nagekomen.
Janssen, Boskoop

{
{

Persoonlijke aandacht

Hennie Tuithof

{
{

Correcte benadering en verzorging van opdracht

M P

{

Actueel Blog Nieuws

Het UBO-register

In de afgelopen maanden heeft de Kamer van Koophandel de bestuurders van Nederlandse vennootschappen en juridische entiteiten verzocht UBO’s in te schrijven in het UBO-register. De deadline voor deze inschrijving was 27 maart 2022. Voor zover u uw UBO’s nog niet...

Actueel Blog Nieuws

Verhaal achter Limes

Nieuw logo en huisstijl voor Limes Limes Netwerk Notarissen heeft een nieuw logo, huisstijl en website gekregen. Met ons eigen webportaal kunnen we u als klant nog beter informeren en verder helpen.  Ons nieuwe logo symboliseert ons oog voor de toekomst, die van u...

Actueel Nieuws Uitgelicht

Limes gaat verhuizen

22 november verhuizen locaties Boskoop en Nieuwkoop naar Hazerswoude-Dorp. Daarnaast openen we ook onze digitale deuren met een extra online loket op: limesnotarissen.nl.
Daarbij krijgt Limes een fris nieuw gezicht met een nieuw logo