Even voorstellen: Vera Brand

Wie werken er allemaal bij Limes Notarissen? En wat doen we?

Dat is uiteraard allemaal terug te vinden op onze website, maar met wie heb je nou echt te maken? Wie is de persoon achter de foto? Ook dat willen we u graag vertellen.

Deze vragen mag ik als eerste beantwoorden. Mijn naam is Vera Brand-Hoogendoorn. Met mijn man en 2 kinderen woon ik in Boskoop. Sinds 2005 ben ik werkzaam in het notariaat en sinds 2010 ben ik (met een kleine tussenstop) werkzaam bij Limes Notarissen.

In het notariaat ben ik begonnen met het versturen van stukken en het begroeten van onze cliënten op de receptie. Daarnaast ondersteunde ik mijn collega’s waar ik kon.

Omdat ik bij Limes Notarissen veel kansen heb gekregen om te groeien ben ik inmiddels werkzaam op de afdeling ondernemingsrecht en boekhouding. Ik ben vooral betrokken bij de opstart van het dossier, het controleren van de aangeleverde gegevens. Maar ook bij de afsluiting komt het dossier weer op mijn bureau om onder andere de stukken naar de cliënten te versturen.

In mijn vrije tijd ben ik uiteraard vaak druk met mijn gezin, maar maak ik ook graag muziek op mijn dwarsfluit en piccolo. Dit doe ik in een harmonieorkest in Boskoop waar ik me ook inzet in commissies van de vereniging. Zoals het organiseren van concerten of het uitzoeken van leuke muziek om te spelen.